Hogy/Mivel lehet szépen megtisztítani egy tükröt?
Figyelt kérdés
Van a szobámban egy kis, kerek tükör, ami mindig nagyon piszkos. Hogyha lemosom samponos szivaccsal, leöblítem, nem tudom semmivel sem letörölni, mert szöszös lesz. Mivel lehet letörölni hogy szép tiszta legyen? Egyáltalán jó a samponos szivacs?2009. aug. 22. 19:45
1/3 anonim válasza:
Én a tükröt ablaktisztító szerrel szoktam pucolni. Utána általános textil törlőkendővel szoktam letörölni. Vagy ha az nincs, akkor újságpapírral is lehet. Nem marad szöszös utána.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. aug. 22. 20:01
3/3 anonim válasza:
Én is ablaktisztítóval szoktam, csak én konyhai papírtörlővel törölöm le. Azzal is szép lesz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!