Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Vileda Virobi-ról mi a vélemén...

Vileda Virobi-ról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2012. dec. 15. 08:22
 1/1 anonim válasza:
Rettenetes rossz minőségű virobit fogtam ki a Metroban. Két hét után elromlott a benne található műanyag hajtásházban lévő műanyag elkopott és mikor fordulnia kellett volna pl egy faltól csak kerregő hangot adott ki.Nem volt egyszerű a garanciális csere sem. A Metro rögtön áthárította a forgalmazóra a csere lebonyolítását mely kb két hétíg tartott.Persze a vileda elsőre arra a következtetésre jutott, hogy ez teljesen üzemszerű viselkedése a robotnak. (Hansúlyozom az első falhoz érkezéskor amikor fordulnia kellett volna csak a fogaskerekek kerregő hangját lehetett hallani meg se mozzant ) Na de elmagyaráztam az ügyéntéző ill területi képviselő hölgynek, hogy ez azért nem úgy van és bevizsgáltattatom egy független céggel a terméket akkor azonnal kiállította a cserére jogosító jegyzőkönyvet. Persze a csere termék is ( két hét után ) abból a selejtes alkatrészt tartalmazó szériából került ki azaz pár használat után szintén elkopott az a bizonyos fogaskerék benne. Mível a csere során a számlát le adtam és nem kaptam újat vagy másolatot már nem volt kedvem az újjabb procedúrához..... tehát egy nulla vileda magyarországi forgalmazója javára kudibtam az ablakon 15.000 ft akkoriban 2x két hét portörlésért Gratulálok Vileda de inkább vileda Magyarországi képviselőjének.
2016. máj. 5. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!