A bögrébe ragadt poharat milyen módszerrel szednétek ki?
Sajnos egyelőre egyik megoldás sem bizonyult hatékonynak.
-Első körben 2 napig ásztattam meleg, mosogatószeres vízben fejjel lefele
-Nem tudom milyen megfontolásból, de olajat öntöttem a közöttük lévő kis résbe
-Fúrót beindítva és a pohár aljához érintve, lefelé fordítva "rezegtettem"
Most már kezd nagyon foglalkoztatni a dolog. WC pumpán gondolkodom még, de akkor utána használhatatlan lenne mindkét pohár... (kivéve ha egy vadi újjal próbálkozom ;>
További ötletek?
Megoldódott már?
Tényleg a meleg-hideggel kellene operálnod. A pohárba hideget, a bögrét meg melegbe! :)
Sziasztok! Igen megoldódott a dolog. Nem vettem azonnal észre egy fontos tényt: a pohár alja a bögre belsejéhez valamivel volt odaragasztva, az oldalai alig értek össze (átfolyt közöttük a folyadék). Gondoltam mivel a bögréből kávét isznak, valószínű a bögre alján maradt cukor ragasztja oda. Ezért felmelegítettem a bögrét, majd simán szétjött a két pohár. Bocs, hogy ezt a tényt "elhallgattam" de hosszas vizslatás után vettem énis csak észre. Köszönöm mindenkinek a segítséget, kiválóak voltak! (Főleg aki azt javasolta, menjek ki a kertbe :D jó is lenne...) :)
Szóval köszönöm mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!