Melyik a jó tisztítószer inox hűtőhöz?
Figyelt kérdés
Nekem valami welldone vagy ilyesmi nevű tisztítószerem van, de hiába tisztítgatom vele a hűtőt, mert csíkos meg foltos marad. Írnátok nekem valami jó tisztítószert? És hogyan használjam, hogy ne maradjanak foltok és csíkok?
Előre is köszönöm!
2009. aug. 21. 12:24
1/4 anonim válasza:
Clin ablaktisztítóval lefújom és szilviával szálirányban szárazra törlöm. Ha nagyon zsírfoltos, előtte mosogatószeres törlőkendővel lemosom.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ugye a clin nem tesz kár a hűtőben?
2009. aug. 22. 07:41
4/4 anonim válasza:
Nem tudok róla, hogy a clin ártana, én régóta használom. Igaz csak az átlátszót(alkoholosat), mert nekem sem a kék, sem pedig az illatosítottak nem váltak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!