A morzsaporszívó mihez is használható? Illetve milyen kisméretű porszívót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Oké, morzsához, addig gondolom.
Mondjuk nekem nem morzsához kéne, hanem arra gondoltam, hogy a kisebb porcicák összeszedéséhez pl: a lamináltról. Ilyen célokra alkalmas? Mennyit bírnak ezek és milyen a kapacitásuk?
köszi :)
2012. dec. 4. 16:04
1/4 anonim válasza:
Mi arra használjuk, ha valahol például kiszóródik valami, és semmi kedvünk előszedni a rendes porszívót. Meg unokatesóm kétéves kisfia imádja végigporszívózni vele a lakást. Egyelőre bírja a gyűrődést.
2/4 anonim válasza:
Alkalmi használatra való, ha felesleges előcibálni a nagy gépet.
De egy komplett takarításhoz nem valami haladós, meg nem szív elég erősen.
3/4 anonim válasza:
kb:10-15 percet bírnak.
én szoktam vele porcicát összeszedni, de csak a szegélyeknél, sarkokon; hajat a fürdőben.
csak amit látsz, azt tudod vele összekapni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!