Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A. Way mosószer miért nem mos...

A. Way mosószer miért nem mos alaposan?

Figyelt kérdés

Osztrák, német szabványos "A.iel-pártiként" ismerősöm ajánlatára vettem mosószert, mosogatószert kipróbálni.

A mosogatószere az ajánlott mennyiségben feleannyira sem habzik, mint pl. a J.r.(kézi mosogatás)

A mosószer pedig 1 órás programon (AEG) 40 fokon a fehér zoknit ki sem mosta rendesen.

Hogy kell ezzel mosni? Az ajánlott minimális mennyiség nem is habzott a mosógépben.

Más tapasztalat? Nem célom az erre való átállás, és nem is szeretnék mindent "előkezelni".

Mert mindezt neki is elmondtam, de mindenféle egyéb kiegészítő termék megvásárlására tett javaslatot. Fehérítő, áztatás, meg egyéb 20 évvel ezelőtti praktikák újra alkalmazása.:)

2012. nov. 20. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Az A.Way azaz Amway-t takarja? Ha igen, akkor hagyd - anyám próbálkozott vele egy darabig, de rájött hogy nem jó (jobb) de legalább drága.
2012. nov. 20. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:
ha valami erősen habzik, az nem azt jelenti, hogy jobb.
2012. nov. 20. 16:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Ár-érték arány majdnem nulla.

Köszönöm a véleményt, tiszteletben tartva, ha másnál mégis bevált.

2012. nov. 20. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a mosogatója bevált, nem tudom miért nem habzik neked, bár a kezem rendesen kiszárította. A mosószerek jó szarok. Azért találták ki a sok kiegészítőt hozzá, hogy egy vagyont költs a mosószerekre. Én is AMWAY-eztem. Tudom, hogy megy ez. Iszonyú drágák. Egyébként, ha vmi nem jó, visszaadhatod és vissza kell fizetniük az árát. Ezt nem említette az ismerősöd?
2012. nov. 20. 22:39
 5/5 A kérdező kommentje:

A mosogatószer is habzik, de 2-3 szoros ajánlott mennyiséggel, különben olyan volt, mintha sima vízben mosogatnék.

Az ismerős 3 gyerekes anyuka részben ebből tartja el magukat, belépni nem akarok ebbe a rendszerbe. Tudok a visszavásárlás lehetőségéről,neki is elmondtam a mosószeres tapasztalatot, de öszességében kellemetlen a helyzet.

Maradok a bevált kintről behozott mosószereknél.

2012. nov. 21. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!