A. Way mosószer miért nem mos alaposan?
Osztrák, német szabványos "A.iel-pártiként" ismerősöm ajánlatára vettem mosószert, mosogatószert kipróbálni.
A mosogatószere az ajánlott mennyiségben feleannyira sem habzik, mint pl. a J.r.(kézi mosogatás)
A mosószer pedig 1 órás programon (AEG) 40 fokon a fehér zoknit ki sem mosta rendesen.
Hogy kell ezzel mosni? Az ajánlott minimális mennyiség nem is habzott a mosógépben.
Más tapasztalat? Nem célom az erre való átállás, és nem is szeretnék mindent "előkezelni".
Mert mindezt neki is elmondtam, de mindenféle egyéb kiegészítő termék megvásárlására tett javaslatot. Fehérítő, áztatás, meg egyéb 20 évvel ezelőtti praktikák újra alkalmazása.:)
Ár-érték arány majdnem nulla.
Köszönöm a véleményt, tiszteletben tartva, ha másnál mégis bevált.
A mosogatószer is habzik, de 2-3 szoros ajánlott mennyiséggel, különben olyan volt, mintha sima vízben mosogatnék.
Az ismerős 3 gyerekes anyuka részben ebből tartja el magukat, belépni nem akarok ebbe a rendszerbe. Tudok a visszavásárlás lehetőségéről,neki is elmondtam a mosószeres tapasztalatot, de öszességében kellemetlen a helyzet.
Maradok a bevált kintről behozott mosószereknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!