Milyen porszívót ajánlanátok, milyet használtok otthon ami bevált?
Valami erős és korszerű gépet keresek kb 30 e Ft-ig.
Érdemes ilyen porzsák nélkülit venni,vizeset pl?
Köszönöm amiket ajánlottatok!
Majd elmegyek személyesen is megnézni ezeket,aztán választok egyet.
A tesztek jókat írnak az LG-ről,de a philipsben sok technikai újítás van(halkabb,telődés esetén is ugyanakkora erővel szív stb)
De amiket írtatok is mind meg fogom nézni!
Én egy ilyet vettem pár hete, remélem ott Koreában egy villanymotort jól össze tudtak rakni és sokáig bírni fogja.
Porzsák nélküli Hepa szűrős egy a motor előtt és egy utána. Sokan írták, hogy nem szeretik az ilyet, mert drága a második, motor utáni csereszűrő. Azért mertem bevállalni, mert otthon könnyedén ki tudom tisztítani a kompresszorral, egyébként elgondolkodtam volna a porzsákoson is, ha nem lenne kompresszorom. A porallergiám miatt jó ez a szűrő, a régi porszívóm már szinte okádta a port, az egy porzsákos Daewoo volt, kb. 7-8 éves lehetett. Autótakarításra meghagytam, de már nagyon porolt és az egyik szűrő is hiányzott belőle, úgyhogy beltéren nagy szenvedés volt a takarítás. Első benyomásra tetszik, de hosszútávú tapasztalataim még nincsenek vele kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!