Világos színű cipőtalpról hogyan lehet eltüntetni teljesen a koszt?
Figyelt kérdés
A bokacsizmám talpa bézs színű, de ahol érintkezik a talajjal, a kosztól már sötétszürke. Én nagyon gyakran ülök keresztbe vetett lábbal vagy úgy, hogy magam alá rakom, szóval az irodában azt látják a munkatársaim, hogy milyen piszkos a cipőm talpa, erre kaptam már megjegyzést is (egyáltalán nem rossz indulatút, de engem azért zavart). Szóval valahogy szeretném letisztítani, de sehogy se sikerül, akárhogy mosom. Van esetleg valami erősebb tisztítószer, ami nem tesz kárt a csizma talpában, de leszedi róla a piszkot? Vagy ez már ilyen lesz?2012. nov. 6. 08:07
1/5 Mara Acoma válasza:
mosószappan + körömkefe kombinációt próbáld ki:) Nekem fehér a sportcipőm gumirésze a talpnál, mindig szappannal súrolom meg.
2/5 anonim válasza:
Komolyan, egy cipőnek a talpa mégis milyen legyen amikor azon jársz a sárban, homokban?!
Nem normálisak a munkatársaid... Próbáld meg szappannal.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem rossz indulatból kaptam a megjegyzést, csak rácsodálkozott az egyik kolléga, hogy "hú de piszkos a cipő talpa". Tényleg nagyon kontrasztosan látszik a csizmámon.
2012. nov. 6. 13:45
4/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!