Hogyan tudnám visszaszorítani a penészt?
Figyelt kérdés
északi szobánkban, a parketta szegőlécnél, a fal és a parketta között alulról ütötte fel a fejét a penész még tavaly ősszel. akkor azt gondoltuk, a felújításkor nem hagytunk elég időt, hogy kiszáradjanak a falak, és az aljzat, így kiürítettük a szobát, felszedtük a laminált parkettát, és hónapokig hagytuk száradni. karácsony után visszarendezkedtünk és nem is láttam utána penészt. egészen mostanáig, most újra tiszta penész minden körben, az egész szoba, alulról jön. mitől lehet ez, illetve hogy lehetne véglegesen eltüntetni? mikor a házat megvettük, ez a szoba régi faparkettás volt, nem láttunk penészt, pedig előtte évekig lakatlan volt. a parketta szuvas volt, felvertük, aljzatkiegyenlítés után laminált parkettát raktunk, talán a műanyag párazárót nem kedveli? van ötletetek a penész végleges vagy hosszútávú eltávolítására, már nem lehet még egyszer felszedni a parkettát, mert tönkremegy. Ultra szavó tavaly sem segített, és nagyon büdös, más ötlet?2012. nov. 1. 15:17
1/1 Cintike0227 válasza:
Ugyan ilyen esetem volt nekem is.Mi azt csináluk hogy mésszel átt kentük.Most már lassan 3éve nincs ott penész ahol ezt megcsináltuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!