Mivel tisztítsam le a laptop képernyőjét?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 14:51
1/6 anonim válasza:
Hát én a számitogépem képernyőjét ablak tisztitóval tisztitom , nem lessz tőle semmi baja , igaz nem mindeggyik képernyő egyforma ezért a víz be mehet a képernyőbe és elszineződik én ink ajánlom , hogy kevésbé nedves rongyal törülgesd le .:p
2/6 anonim válasza:
Én úgy szoktam hogy papírtörlőre fújok ablaktisztítót, és azzal törlöm le.
3/6 anonim válasza:
Van külön monitor/kijelző-kre tisztítóeszköz. De lehet ablaktisztítóval is(én is azzal szoktam :P) vagy ha éppen utazol akkor a előre nedvesített szemüveg törlő.
4/6 anonim válasza:
Nekem van szemüvegtisztító folyadékom, azzal szoktam, meg papírzsepivel. De ha sima ablaktisztító is tökéletes.
5/6 anonim válasza:
500 Ft-ért kapsz direkt kijelző tisztítására való spray-t, hozzávaló törlőronggyal bármelyik informatikai szaküzletben. De ha kicsivel többet is áldoznál rá, olyat is vehetsz, ami olyasmi, mint a babapopsi törlő, eleve be van áztatva monitortisztító szerbe, és minden használatkor egyet elhasználsz, ezek általában 100 darabosak. De ugorj be egy számítógépes szaküzletbe, és tuti ajánlanak valamit.
6/6 anonim válasza:
dmben kb 500 forintért vettem mikroszálas kendőt. ha az kevés egy kevés ablaktisztítót ráfújok a kendőre és letörlöm, erre viszont ritkán van szükség mert még a palacsintás kézlenyomatomat is letöröltem vele szárazon (véletlen hozzáértem palacsintázás után :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!