Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel tisztítsam le a laptop...

Mivel tisztítsam le a laptop képernyőjét?

Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 14:51
 1/6 anonim válasza:
Hát én a számitogépem képernyőjét ablak tisztitóval tisztitom , nem lessz tőle semmi baja , igaz nem mindeggyik képernyő egyforma ezért a víz be mehet a képernyőbe és elszineződik én ink ajánlom , hogy kevésbé nedves rongyal törülgesd le .:p
2012. okt. 28. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam hogy papírtörlőre fújok ablaktisztítót, és azzal törlöm le.
2012. okt. 28. 16:51
 3/6 anonim válasza:
Van külön monitor/kijelző-kre tisztítóeszköz. De lehet ablaktisztítóval is(én is azzal szoktam :P) vagy ha éppen utazol akkor a előre nedvesített szemüveg törlő.
2012. okt. 29. 10:25
 4/6 anonim válasza:
Nekem van szemüvegtisztító folyadékom, azzal szoktam, meg papírzsepivel. De ha sima ablaktisztító is tökéletes.
2012. okt. 30. 14:07
 5/6 anonim válasza:
500 Ft-ért kapsz direkt kijelző tisztítására való spray-t, hozzávaló törlőronggyal bármelyik informatikai szaküzletben. De ha kicsivel többet is áldoznál rá, olyat is vehetsz, ami olyasmi, mint a babapopsi törlő, eleve be van áztatva monitortisztító szerbe, és minden használatkor egyet elhasználsz, ezek általában 100 darabosak. De ugorj be egy számítógépes szaküzletbe, és tuti ajánlanak valamit.
2012. okt. 31. 04:10
 6/6 anonim ***** válasza:
dmben kb 500 forintért vettem mikroszálas kendőt. ha az kevés egy kevés ablaktisztítót ráfújok a kendőre és letörlöm, erre viszont ritkán van szükség mert még a palacsintás kézlenyomatomat is letöröltem vele szárazon (véletlen hozzáértem palacsintázás után :D)
2012. nov. 2. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!