Mennyire parasztság egy társasházban most (este 10-kor) nekiállni porszívózni?
Holnap már nem lesz időm, de mindenképp meg kellene csinálnom. Igazából fogalmam sincs, hogy mennyire hallatszódik át:D
Ti tennétek a szomszédokra és megcsinálnátok?:D
Lefikáztak rendesen,pláne a "kisgyerek érdekvédelmisek",de azért egy valamit hadd tegyek hozzá ehhez,mint kisgyerekes gyakorló anyuka,ha a gyerekem megfázik,akkor előveszem a porszívót éjjel-nappal(ahogy szerintem még nagyon sokan),mert csak orrszívó porszívóval tudom kiszedni a váladékot...Igaz ez csak 1perc,de azért fontosnak tartottam megemlíteni...A másik meg,h a kicsik, a hirtelen éles hangokra riadnak fel,nem a mondoton zúgsára,sőt az első hetekben a porszívó meg is nyugtat sok gyereket.
Amúgy én se porszívóznék este 10kor..
engem a kalapálás sokkal jobban zavar, mint egy monoton porszívózás.
amikor itthon voltam, és épp felújítottak, az déli 12kor is bosszantott. ha egész nap porszívóztak volna, azt le is tojom.
ha a bolond szomszédbanya ütögetheti a falat éjfélkor, akkor én is porszívózhatok 10kor. ha a proli szomszéd bagózhat az ajtóm előtt, akkor szexelhetek hangosan.
nehogymár én finomkodjak, ők meg játsszák az elefántot a porcelánboltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!