Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ruhába szegeződött vizslaszőrr...

Ruhába szegeződött vizslaszőrre milyen orvosságot ajánlanátok - tisztítás szempontjából?

Figyelt kérdés
Van egy polárom, jó emberesen megölelgettem benne a vizslám. Ugye az ő szőre iszonyatosan hullik, akinek vizslánya van, tudja miről beszélek. Próbáltam kefével, nem jött ki. Próbáltam ilyen ragacsos hengeres ruhabojh-leszedővel, szintén használhatatlan. Ááá gondoltam bedobom a mosógépbe, majd az... hát aztán mostmár nem csak kívül úszik a szőrben a polárom, hanem belül is. És mostmár az én hajam is rajta van, mert kihullott mérgemben. Tudtok valami megoldást, hogyan, mivel tudnám hatékonyan vizslaszőrmentesíteni a ruhám? :-( Köszönöm mindenkinek.
2012. okt. 11. 19:16
 1/2 anonim válasza:
A SONAX-nak van autókárpithoz kitalált szőreltávolító keféje. Nekem kettő is van, mindenből kihozza a szőrt, max kétszer kell végighúznom.
2012. okt. 11. 19:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Én széles cellux szalag ragacs felét szoktam rányomni és lehúzni. Az leszedi a szövet károsodása nélkül a szőrt.
2012. okt. 11. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!