Melyik mosoporra eskudtok?
Figyelt kérdés
Ariel? Esetleg persil?2012. okt. 8. 11:14
2/13 Golan Trevize 

válasza:

Én a Szentírásra szoktam esküdni.
3/13 anonim 

válasza:

Pont ezen a hétvégén tépelődtem ezen, Tomi volt akcióba, nagyon jó áron volt. Persil is volt akcióba, persze jóval magasabb áron. Végül a Persil mellett döntöttem, ahogy eddig is, nem mertem bevállalni. Amúgy én eddig még csak Arielt és Persil használtam, az tuti jó mindkettő, csak az illatuk különbözik,szerintem ennyi a különbség.
5/13 anonim 

válasza:

Én az Arielt-t használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve
6/13 anonim 

válasza:

Tomi, Bonux, Ariel, Persil, egykutya.
Amelyiket a legolcsóbban kapom meg, Ft/kg-ra vetítve.
7/13 anonim 

válasza:

Nálunk kemény a víz és magas a vas tartalma is.
Hófehér ruhát csak és kizárólag Ariel fehér ruhákhoz ajánlott mosóporral lehet ilyen körülmények között produkálni.
Színesekhez pedig Perwoll vagy dreft
8/13 anonim válasza:
Fehérhez Persil mosópor, színeshez Biopon Color gél.
9/13 anonim 

válasza:

Tomi kristály gél.Az Ariel és a Persil semmivel nem tud többet. Erre egy hete jöttem rá.
10/13 anonim 

válasza:

Kövezzetek meg, eddig ariel mosógélt használtam. Aztán láttam a boltban, hogy ugyanaz a kiszerelés egy bizonyos márkánál 300ft. Csak a neve miatt vettem meg :D Periel. Azt kell mondjam, hogy ugyanolyan tiszták a ruháim, mint eddig. Egy fél éve használok perielt, és nincs különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!