Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Normális hogy sötétebb marad?

Normális hogy sötétebb marad?

Figyelt kérdés

Pataki tálamat először használtam. Most elmostam és ahol a kaja volt benne, ott sötétebb marad a tál... Miért? Normális ez?

(én arra gondoltam hogy lehet hogy azért sötétebb mert ott beszívta a tál az olajat zsírt? lehetséges ez?)



2012. okt. 6. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális. Ez az edény patinája, a használati értékét nem csökkenti, és néhány sütés után teljesen homogén színe lesz.
2012. okt. 6. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Normális, telítődnek a pórusai.
2012. okt. 6. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen normális. Egyes vélemények szerint, annál finomabb az étel, minél sötétebb ez a bizonyos "bevonat".
2012. okt. 7. 05:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Normális
2012. okt. 7. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Hú köszönöm... mert már megijedtem hogy valamit elrontottam az áztatással vagy nem tudom mivel:D

Köszi mindenkinek!!!

2012. okt. 9. 14:56

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!