Normális hogy sötétebb marad?
Figyelt kérdés
Pataki tálamat először használtam. Most elmostam és ahol a kaja volt benne, ott sötétebb marad a tál... Miért? Normális ez?
(én arra gondoltam hogy lehet hogy azért sötétebb mert ott beszívta a tál az olajat zsírt? lehetséges ez?)
2012. okt. 6. 20:16
1/5 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Ez az edény patinája, a használati értékét nem csökkenti, és néhány sütés után teljesen homogén színe lesz.
3/5 anonim válasza:
Igen normális. Egyes vélemények szerint, annál finomabb az étel, minél sötétebb ez a bizonyos "bevonat".
5/5 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm... mert már megijedtem hogy valamit elrontottam az áztatással vagy nem tudom mivel:D
Köszi mindenkinek!!!
2012. okt. 9. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!