Miért gyűröttek a ruháim annyira?
Figyelt kérdés
Mosás után ki szoktam egyből teregetni ,nem hagyom a gépben a ruhákat állni,mégis nagyon gyűröttek.minden ruhát vasalok amúgy is,de egy ismerősöm rám szólt minek vasalok mindent.ő nem vasal pl:farmert melegítőt...Én mindent.Amikor mutattam neki milyen a ruha mosás után, akkor mondta,hogy neki nem ennyire gyűröttek.1 éves a gép.sokszor az öblítő sem olyan erős illatú.mitől lehet?2012. szept. 24. 14:26
1/7 anonim 

válasza:

Túl erős a centrifuga és/vagy nem rázod ki eléggé mielőtt kiteríted.
2/7 anonim 

válasza:

Esetleg túl sokat pakolsz bele egyszerre? Én sosem vasalok, kizárólag alkalmi ruhákat, rendezvényekre, esküvőre, stb. Még párom ingjeit sem szoktam, teregetéskor jól kirázom, kézzel kisimítom, így minimális a gyűrődés rajta. Pólók szintén. Szövetnadrággal is így teszek, de azt ritkán hordunk, bársony és farmer a hétköznapokra jó. Alsóneműt egyáltalán nem vasalok, de minden ruhát jól kirázok és kisimítok teregetéskor. Cserélj esetleg öblítőt, vagy próbáld más programon mosni, más hőfokon.
3/7 anonim 

válasza:

Hányas fordulaton centrizel? Mi mindent 40 fokon mosunk, 700-as fordulaton. Szépen kiterítjük, gyakorlatilag sosem vasalunk, max. nagyon alkalomszerűen.
4/7 anonim 

válasza:

Te jól csinálod! Vasald is ki, legyél igényes!
A bunkó ismerősödre meg szólj rá, hogy 2012 és nem 1970.
Nagyon égő vasalatlan ruhába járni.
5/7 A kérdező kommentje:
amti tényleg csak szinte frissíteni kell, azt 40 fokon mosok ,a többi ruhát 60 fokon ,mert a gyerekek(2 fiú)úgy össze koszolják ,hogy alacsony fokon nem jön ki a kosz,foltos marad.lehet sokat pakolok be,de 7 kilót lehet elvileg,1000 a centri.minden teregetésnél csapok rajta erősebben.öblítőt silan-t vagy lenort használok hígítás nélkül.most valami kék babás talán sano.(ariston mosógép)nem tudom mit csinálhatok rosszul.
2012. szept. 24. 22:57
6/7 anonim 

válasza:

Azért kell vasalni mert egyben fertőtlenítesz is a hővel!!
Légy igényes ne szokd meg a proli tempót!
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm.emiatt is vasalok igen.gyerekek mellett szerintem elengedhetetlen.csak zavar a túlságos gyűröttség.most néztem 16 perc a centri...
2012. szept. 25. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!