Hányszor vesztek fel egy ruhadarabot mielőtt kimossátok?
Farmer: 2-3,
póló: 1,
pulcsi: 2-3,
melltartó: ilyet nem hordok.
Farmer: 3x
Póló: 1X
Pulcsi: ha érintkezik a bőrrel: 1X
ha nem: 2X
melltartó: 1X
Farmer: 1X
Póló: 1X
Pulcsi: 1X
Melltartó: 1X
Bugyit: 1X
Zoknit: 1X
Ami már volt rajtam az megy a szennyesbe.
Farmer: 2-3x.
Póló: 1x.
Pulcsi: 1x, ha vmi van alatta 2x is.
Melltartó: bevallom, ezt konkrétan sose számolom.. 2-3x.
Persze a nagy melegben, vmi izzasztó, vagy koszos tevékenység után ezek a számok leredukálódnak egyre.
Viszont mikor a napjaim csak abból állnak, hogy meló reggeltől-estig és ez napokig így megy, a ruháim meg összesen 50 percet vannak rajtam naponta, akkor többször is felveszem őket.
Milyen meló az, ahol napjában óránként le kell vetkőzni? :)
Mondjuk van sejtésem... vagy csak én gondolok rosszra? :D
11:59, rossz az, aki rosszra gondol :)
Az ötven perc az, amíg beérek a munkahelyemre, utána átöltözök munkaruhára. Mindenesetre jót mosolyogtam :)
Akkor bocs, félreértettem. :)
De amikor hazaérsz, akkor is átöltözöl? Minek?
Én pont azt a ruhát nem venném fel többször, amiben utcán voltam, rohangáltam benne, esetleg beleizzadtam, leültem benne a koszos buszülésre, stb, még ha mindez csak 50 perc alatt történne is.
Gyalog járok melóba (2*25 perc). Régebben tömegközlekedtem, akkor pont az említett retkes buszülések miatt gyakrabban cseréltem... Most nagyon nincs mivel szennyeződnie (hacsak útközben nem kap el egy vihar, vagy meló előtt/után nincs dolgom.
Ha hazaérek az az első dolgom, hogy átöltözök. Ez még a buszos időkből maradt meg, valahogy frusztrál a gondolat, hogy ugyanabban a cuccban ülök a székre, kanapéra, stb. Meg az se mellékes, hogy így biztos nem főzöm/eszem le/stb :) Kényelmesebb a játszósruha. (és hogy a kérdésre is visszatérjek: a játszós ruha mosási gyakorisága több mindentől függ: pl frissen zuhanyozva vettem fel, vagy valahonnan épp csak hazaesve, milyen házimunkát csináltam benne, vagy csak tespedtem, stb, stb. :))
Farmer: 3x
póló: 1x-2x (2x ha nem izzadok bele)
pulcsi: 3x
melltartót nem hordok..:)
Farmer: Hétvégente :)
Póló: munkába járós/elmenős: 1x, otthoni 2-3x, ha nem izzadok bele
Zokni, alsónemű: 1x
Pulóver: 2-3x, ha nem érintkezik a bőrömmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!