Kiakaszt a mosogatógépem! Ti hogy használjátok? Miket tesztek bele?
MINDIG BÜDÖSEK AZ EDÉNYEK,:( de minden fullos benne, a tabletta, az öblítő a só és még illatosítót is veszek bele , de csak a LIDLIs almásat mert az nagyon finom illatú a többi bazidrága és nagyon büdi is :( nem bírom(próbáltam sokfélét)aztán mióta kifogyott nem vettem bele de büdösek a poharak edények :( pedig szépen is mosogat, most mérgembe MOSOGATÓSZERT tettem bele, jó habos menet közben de legalább illatos lesz, ti mit tesztek bele? Van valami jó cucc? esetleg tabletta helyett folyékony (ILLATOS) mosogatógépbe való szer?
Sima mosogatószerrel nem lehet használni ahogy olvastam, (pedig a hab miatt így még halkabban is dolgozik :D)
Lehetséges okok:
1. Dugulásról csak a legritkább esetben van szó és lefolyó dugulás esetén a mosogatógép a mosogatótálcába nyomná fel a vizet először, majd letiltana a szivattyút védő elektronika.
2. Elkoszolódott, eltömődött belső alapszűrő vagy a mikroszűrő.
3. Jelentős víz marad a szűrő rendszer alatt, a mosogatás után. Ez abnormális jelenség, mivel a szivattyú nyomás alatt dolgozik, tehát még egy magasan szerelt lefolyó esetén sem maradhat pár centinél több.
4. Trehányság, sok darabos ételmaradék (bab, krumpli, földség, hús, csont), ami fennakad a szűrőrendszeren és rövid idő alatt bomlásnak indul.
5. Folyamatos alacsony hőmérsékleten való gépi mosogatás, nem hatékony.
6. Felszaporodott élővilág flóra (gombák, baktériumok, élősködők) a gépben és a kifolyócsőben.
7. Nincs megfelelő bűzzárás, és általában ez a leggyakoribb ok. Tehát a mosogatógép kifolyócsöve a mosogató bűzelzáró szifonja mögé van kötve és nem elé.
Bővebben: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!