Ha nem tudom kihúzni a hűtő dugóját a falból, mert nem férek hozzá, akkor úgy is leolvaszthatom, hogy lekapcsolom a biztosítékot?
Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 15:24
2/10 anonim válasza:
Ha a höfokszabályozóval is ki lehet kapcsolni a hütöt!
4/10 A kérdező kommentje:
Ha hőfokszabályozóval kapcsolom ki, akkor már nem lesz áram alatt?
2012. szept. 10. 15:47
5/10 anonim válasza:
lekapcsolni le lehet,de nem áramtalanitja...
ha máshoz nem kell az áram,akkor nyugodtan kapcsold le a a biztositékot,lényeg az áramtalanitás
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi.
2012. szept. 10. 15:49
7/10 anonim válasza:
Persze. Én sem szoktam kiszedni a helyéről, csak bent lekapcsolom, és leolvad.
8/10 anonim válasza:
Én is csak ki szoktam kapcsolni a hűtőt, úgy olvasztom le.
9/10 A kérdező kommentje:
Ha csak kikapcsolod a hűtőt, akkor még áram alatt marad, szerintem úgy elég veszélyes.
2012. szept. 12. 15:37
10/10 anonim válasza:
Elvileg a nem túl régiek már ugy vannak gyártva hogy vödör vizet is beönthetsz alá,akkor se ráz meg
Gyakorltilag én nem próbálgatnám.
Aki csak lekapcsolj a hűtőt,az arra jó,hogy leolvad.De csak a hőfokot veszi le,nem áramtalanitja.
Nem érdemes próbálgatni hogy elég jól megcsinálták-e a hűtő összes madzagjának a szigetelését,jobb kihuzni,úgy leolvasztani,majd szárazra törölve kivül belül ujra áram alá helyezni.Ez mindegy hogy a dugó kihuzásával vagy az egész lakás áramtalanitásával történik.
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!