Egy háztartásban ketten élők mennyi a havi víz-áram-gáz fogyasztásotok?
víz: 5-6 köbméter
villany éjjeli: 90 KW
villany nappali: 110 KW
gáz: 5 köbméter
a vizet és az áramot nagyon soknak találom, pedig max havonta egyszer fürdünk, mindig csak egy 5 perces zuhany. mosás 1-2 hetente.
áram hát ott pedig a számítógép eszi a legtöbbet.
Áram: 220-230
hideg víz: 4-5
meleg víz: 4-5
gáz: negyedéves általányt fizetünk.
Az áramot nálunk is a szgépek nyomják meg, a vizeket én sem tudom mitől ennyire sokak. Bár nálunk nem öt perces zuhanyzások vannak, legtöbbször fürdünk, de mosni nekünk sem kell túl sokszor kettőnkre.
Havi egyszeri fürdés elírás?
Számítógép simán ehet 200-akár 500-600W is.
Áram 80 KW
Víz 3 köbméter (hétközben én a munkahelyemen tudok tusolni)
Gáz nyáron nulla, csak télen távfűtés.
Bence! Én is először megakadtam a havi egyszeri fürdésen, de tovább olvasva, ott van, hogy rövid zuhanyzások szoktak lenni.:)
Tehát mindig röviden zuhanyoznak, és csak egyszer szoktak fürödni.
víz havi 4-5 m3,úgy hogy kádat negyedig engedjük naponta fürdéshez (mindketten külön),plussz heti 2-3x külön zuhany is nagy melegben,plussz heti 3-4 mosás
Villany 100kw, nincs külön éjjelink, de van 60literes fagyasztónk,2 számitógép,tv,hűtő,mosógép megy heti 3-4x,és a konyhában elektromos a vizmelegitő amivel mosogatok
Gáz nyáron amikor nincs fűtés 25 m3 ,ez a konyhában a gáztűzhely,heti 3x fűzök,2x sütit is sütök és a fürdőben a melegviz gázzal melegedik
víz: 2 hónapra 10-12 köbméter
villany: 50-60 kw
gáz: 30-40 köbméter
majdnem minden nap megy a mosógép, minden nap zuhanyzunk, sokszor áztatjuk is magunkat, tv, hűtő, mikró, szagelszívó, mosógép, heti egyszer porszívó, a villany csak akkor ég ha kint még sötét van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!