A férfinek van saját lakása a nőnek nincs. Szerintetek mennyire jó ha a nő oda költözik a férfihoz? . Hiszen kiteheti bármikor. Továbbá.
Én nem is engedném, hogy odaköltözzön, mert ha már most azt mondja, hogy rendezetlen és szétszórt, az veszekedős fajta.
Nem jó, mert valszeg ő is kifog tenni.
Nem hajtja le a wc-t? Rúgd ki a lakásából:D
- Majd ha megtanulod lehajtani visszajöhetsz!
- De ez az én lakásom..
- Kuss!
:DD
Egyszer összejöttem egy csajjal ilyen éjszakai mulatkában, felmentünk hozzám meg minden, délben ilyen nagy pakolásra ébredek. Nézek körül.. ez nem is az én lakásom! Minden átpakolt. Mig aludtam hazament egy csomó cuccért és szabályosan birtokba vette a lakást:D Csak a keresztnevét tudtam:-)
A nők nagy mágusok.
Figyu, ha megengedte hogy ott oda költözz akkor nem érheti nagy meglepetésként hogy élettérre is vágysz, szóval mond el neki a vágyaid. Nem ezt kéne tenned?
Szerintem az elég nagy luxus csak azért fenntartani egy lakást, fizetni a számlákat, stb, esetleg évekig, mert mi lesz ha esetleg egyszer kidob a pasid.
De ha van rá pénzed...
A másik, meg hogy az milyen már, hogy összeköltözöl a pasiddal, de egymás cuccaihoz, berendezési tárgyaihoz nem nyúlhattok?! És az ágy kié? az övé és akkor nem fekszel bele? Én ha már összeköltöznék valakivel, lennék vele olyan viszonyban, hogy már majdnem mindenünk közösnek tekinthető ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!