Milyen porszívót vegyek? Csak azért kérdem mert be krepált a pórszívóm és tanécs talan vagyok .
Mennyi pénzt szánsz rá?
Nekem a víztartályos nem vált be.
Most Miele porszívóm van,ez ilyen extra,mindent visz,és nem drága bele a porzsák. Előtte évekig a Tescos volt,soha semmi baja nem volt,de már nem lehet hozzá külön zsákot kapni.
én ezt ajánlom:
itt 21 ezret ír rá de nagytescoba 18 ezer. Igen könnyű,nem szakadsz meg porszívózás közben,akkumulátoros tehát csak tölteni kell és nem kell vezetékekkel szórakozni. Ha kész vagy csak leemeled a tartályt és kiöntöd belőle a port.
Erős is tehát felszív mindent,nálam 10/10
Én ezt ajánlanám neked:
Én is most álltam porszívóvásárlás előtt, és végül emellett döntöttem, és jól tettem.
Nálunk a családban mindenkinek ilyen van, a tisztaság-mániás anyósom is nagyon szereti, kétnaponta használja, és soha nem volt vele gond. Édesanyámnak is ezt vettünk, és ő a legnagyobb porszívó-kritikus, akit ismerek, az óriási házukkal! Jó pár drágább porszívója volt előtte, amikkel nem volt megelégedve. Szerinte ennek a legnagyobb előnye, hogy könnyen tisztán lehet tartani a szűrőjét, így nem csökken a teljesítménye, nagyon jól szív. Porzsák nélküli, számomra csak ilyen jöhetett szóba, kis cuki, nagyon kis helyen elfér. Az egyetlen negatívum a vezeték....hogy van neki. De nyilvánvaló, hogy az akkumulátoros porszívók, csak kis teljesítményűek lehetnek, pedig nekem is szimpik voltak, mert utálom a kábeleket. De ha megnézed ezt a videót, akkor kiderül, amit egyébként egyik akkumulátoros porszívónál sem mondanak el, sőt, fel sem merik tüntetni a szívóerőt a paraméterek között, hogy egy morzsaporszívó erejével ér fel, és nem alkalmas egy vezetékes porszívó kiváltására!!! A legnagyobb teljesítményű, amit találtam, az egy Bosch volt, az volt 80 W! Ennek meg 360!! Szerintem ez nem mindegy!
Szóval kérdés, hogy mire szeretnéd használni, ha porszívó kell, akkor szerintem a Samsung SC 4550 nagyon jó választás, kitűnő ár-érték arány, 17.000 Ft-ért!
Egyébként, most, mikor vettem a magamét, az is kiderült, hogy ha beregisztrálunk a neten a készülék gyári számával, akkor 5 év garancia van rá!!! Ez minden samsung termékre igaz állítólag, én ezt most tudtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!