Ti hogyan tisztítjátok az organza függönyötöket?
Figyelt kérdés
Mikor vásároltuk a függönyt az eladó elmondta mit csináljak vele.Eredmény gyűrött, itt-ott de rendesen.Azt mondta ha egyszer kivasalom, onnantól kezdve mindig vasalhatom.Ezt szerettem volna elkerülni.Vagy vasalás nélkül lehetetlen?Kimostam újra de semmi nem változott.2012. szept. 1. 22:02
1/5 anonim válasza:
Alacsony hőfokon mosom, szokásos mosószeremmel, kevés öblítővel és mindig vasalom. Kipróbáltam már hiper-szuper csodaszereket, amit az öblítő helyett kell alkalmazni, és elvileg nem kell utána vasalni, de semmit sem ért. Jó illata lett, de vasalni muszáj.
3/5 anonim válasza:
Egy nagy furdolepedobe csomagoltam regen, s igy az automata gepben mostam, de az utobbi idoben talaltam anyagbol taskat, ami zsakszeru, az utobbi idoben mar igy mosom, mindent igy mosok, amit nem akarok vasalni.
4/5 anonim válasza:
Vasalva sokkal szebb és elegánsabb is.
Ugysem mosod hetente rá kell szánni az időt.
5/5 anonim válasza:
Én is mindig vasalom.
Kipróbáltam azt is, hogy nem centrizem ki, hanem hagyom lecsöpögni egy lavórba, ahogy régen anyukám is csinálta a függönyökkel. Na, az organzát ez nem hatotta meg, ugyanolyan gyűrött maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!