Nagytakarításkor a szőnyegtisztítás az első munkafolyamtok egyike vagy az utolsóké? Miért?
Figyelt kérdés
Köszönöm.2012. aug. 22. 20:16
1/4 anonim válasza:
Hát nálam az utolsó mert az van legalul.
Én nagytakarításnál a szekrény tetővel kezdem, meg a függönyökkel, aztán a szekrénysor, az ablakok, többi bútor, ágy, fotelek.
A szőnyeg jön utoljára akkor minden rászállt kosz kiporszívózok. A porszittyózás nem csinál port, ami visszaszállna a bútorokra.
Porszívózás után habbal vagy valami száraz szőnyegtisztítóval kitisztítom. Régen az udvaron mostuk de ma már nincs hozzá erőnk.
Szóval a szőnyeg az utolsó mert fentről haladok lefelé a mocsokkal.
2/4 anonim válasza:
A szőnyeg marad legvégére, hiszen azt a többi takarításánál még összemászkáljuk. Ráadásul nagytakarításkor takarítógéppel szoktunk átmenni rajta, azután meg nyirkos még pár órán keresztül.
3/4 anonim válasza:
Ha szőnyegtisztítás alatt azt érted hogy súrolás és nem csak porszívózás akkor az első. Kertesházban lakom így én kiviszem az udvarra a szőnyegeimet és ott súrolom ki őket. Kiterítem őket és amíg száradnak addig bent takarítok tovább. Csak akkor teszem vissza a szőnyegeket ha már mindennel végeztem.
4/4 anonim válasza:
Az első, mert utána kiviszem a kertbe, hogy megszáradjon. Ilyenkor mindig vizes takarítógéppel pucolom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!