2/7 anonim válasza:
Igen a Jar a legjobb szerintem is.
3/7 anonim válasza:
Nem mindig a legdrágább a legjobb. Alapjában véve én is Jar-fogyasztó vagyok, de a múltkor a Pennyben nem volt. De mert már nagyon fogyóban volt a készlet, kényszerűségből vettem egy Trendy névre hallgatót azzal, hogy addig jó lesz, amíg nem kapok jar-t. Végül nagyon jónak vált, azóta már kétszer vettem belőle. Jó a zsíroldó hatása és a poharak sem foltosak száradás után.
4/7 anonim válasza:
A Jar drága? :)
Amúgy persze, sok jó van, ez függhet ártól, zsíroldó képességtől, mennyire szedi szét az ember kezét, stb. Ha a leghatásosabb kell, akkor az szerintem valami autószerelőknek való brutál zsíroldószer lesz. Szóval széles a paletta, ezért nem értem a lepontozgatókat.
5/7 anonim válasza:
Nagyon csalós a dolog!
A Jar drága, de jóval sűrűbb és kevésbé folyik ki a flakonból, ezzel szemben a trendy alig sűrűbb a víznél.
7/7 anonim válasza:
Jar-t mondom én is.Nem kell belőle sokat nyomni,míg egy másik lehet csak úgy használ,ha "fél litert" kinyomtam belőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!