1/7 anonim válasza:
Folteltávolytó spray-vel vagy folyadékkal, ariel, wanish.
Ráöntöd/fujod hagyod max. 10 percig állni aztán mosód a szokásos módon.
2/7 anonim válasza:
DM-es folttisztító (epe)szappannal bedörzsölni,állni hagyni aztán ha összejön a mosási adag lehet mosni. olcsó és nagyon jó.
3/7 anonim válasza:
Nekem 40 fokon az Ariel minden foltot kiszed nyomtalanul, áztatás nélkül. (De hallottam mástól, hogy neki nem - nem értem, mi lehet a különbség.)
4/7 anonim válasza:
A különbség:
- nálad valószínű lágy a víz -máshol kemény
- nálad alacsony a vas tartalom - máshol meg magas.
Egy lágy ás alacsony vas tartamú vízben egy gyengébb mosószerrel is hófehér ruhát lehet mosni.
Egy kemény és magas vas tartalmú vízben ugyanazon eredmény eléréséhez, fehérítőre, vízlágyítóra és kiváló mosószerre van szükség.
6/7 csengusziii válasza:
Legjobb ha rögtön beártatod. Legalábbis én így igyekeztem csináltam. :-) Nem mindig jött be sajna. :-)
7/7 anonim válasza:
Attól függ hogy mit zabált a kölök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!