Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Nagyon-nagyon poros ágyat...

Nagyon-nagyon poros ágyat hogy lehet hatékonyan kiportalanítani? Van erre valakinek módszere?

Figyelt kérdés

2012. aug. 2. 08:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kölcsönözz egy szőnyeg tisztító gépet, annak van kárpithoz való fej is, úgy biztos hatékony lesz.
2012. aug. 2. 08:37
 2/6 A kérdező kommentje:
:O Ilyenről még nem is hallottam, ilyen gépről. Mennyibe kerül egy ilyen kölcsönzés?
2012. aug. 2. 09:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi bP.-en lakunk, X.ker, és mi pont nemrég vettünk ki egyet, mondjuk a férjem vért izzadt vele, ez egy régi tipus volt, ezért 1 napra 3,5ezret fizettünk, +kellett bele venni 1 literes folyadékot, az volt 1000.-, de a fele megmaradt.

De azért előtte alaposan kiporszívóznám, és csak majd utána.

nekünk nem volt látszólag koszos semmi, de csak néztem, hogy milyen dzsuvát hoz ki mindenből a 100 éves gép...hát még ha jó lett volna...:-DDD

Olyan mint egy óriási porszívó, 2 nagy tartállyal. Az egyikbe kellett önteni a bekevert löttyöt, majd a szívófejen 2 gomb.

Az egyiket megnyomva be kellett permetezni a bútort/szőnyeget, akármit, várni, majd a másik gombot megnyomva kiszívatni belőle a koszt.

2012. aug. 2. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
A fent említett gépnél nincs hatékonyabb módszer
2012. aug. 20. 16:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Majd utánajárok, hogy nálunk van-e ilyen lehetőség.
2012. aug. 22. 11:06
 6/6 anonim válasza:
én először kiporszívózóm és van gőztisztítóm, azzal is 'átjárom'.ha kell utána is porszívó, Csak leírva ilyen hosszú
2013. febr. 26. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!