Használ valaki Tupperware nokedliszaggatót? Érdemes megvenni?
"A SZÖGLETESRE gondoltam, nem a legújabb kerekre"
1.) Elég lett volna egy köszönöm is!
2.) Ne kiabálj, senki sem süket!
3.) Ha megnézted volna a linket az enyémről, azon is a szögletes van! Csak utána kitettem a régi vasat is, ami szintén jó volt.
Az első válaszolónak üzenem: szerinted hogy reagálhattam volna a Te üzenetedre ugyanabban a pillanatban (21 óra 07 perc)??????? Ez csupán egy véletlen: ugyanabban a pillanatban írtam egy kiegészítést a kérdésemhez.
Másik dolog: szeretem nagybetűvel nyomatékosítani, hogy mire irányuljanak a válaszok. Ez az én dolgom.
Merthogy van kerek is már és én nem olyat szeretnék venni! Kifejezetten a szögletessel kapcsolatban várom a tapasztalatokat.
Miért kell kötekedni?
Nekem is van,odáig voltam érte,mig meg nem kaptam ajándékba.
Mit ne mondjak azóta is a fiókba van érintetlenűl.Nem szeretem.Egyedül a grízgaluskához használom,az valamivel folyósabb így az könnyen átmegy rajta.A nokedli keményebb azt nekem nagyon nehéz szaggatni.Több nokedliszaggatóm is van,nekem a hagyományos ami az igazi.Ja egyébként nagyon aprót szaggat,a férjem meg a nagynokedlit szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!