Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan csinálhatnák kedvet a...

Hogyan csinálhatnák kedvet a takarításhoz?

Figyelt kérdés
Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen nehezen állok neki.Más is így van?Ti hogy bírjátok rá magatokat?2 gyerek mellett folyamatosan takarítok, de a nem feltűnő nem mindennapos tevékenységeknek (mint pl portalanítás)nagyon nehezen állok neki, csak halogatom...Van valami jó kis praktikátok?
2012. júl. 24. 13:58
 1/6 anonim válasza:
87%
Én gyerek vagyok viszont ha a szüleim azt mondják hogy most már takarítsam ki a szobám de egyáltalán nincs kedvem akkor úgy csinálok hozzá motiválást hogy a kedvenc számaimat hallgatom és azt dúdolgatom vagy énekelem
2012. júl. 24. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Nehezen állok neki én is,mindig halasztom.De 2nap múlva megint kupi van,pedig egyedül vagyok,de a kutya miatt takarítani kell mindenképp.Egy pohár martinit szoktam meginni,így van kedvem neki állni:)Vagy csak egy helységet csinálok,az nem tűnik soknak.
2012. júl. 24. 14:28
 3/6 anonim válasza:
az is jó ötlet :D
2012. júl. 24. 14:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Nézz körül itt, szerintem sok hasznos tippet ad:

[link]

2012. júl. 24. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Fényképezd le a lakást, mindent ami neked kupisnak tűnik vagy változtatni szeretnél rajta, majd fotózd le akkor is, amikor rendbe tetted!

Amikor nincs kedved, akkor nézd meg!

Kedvenc illat!

Én imádom a fürdőben a mandarin olajat használni, de csak akkor amikor tiszta! Levendula olajjal mosok fel, így ezt a két illatot a tisztasághoz kötöm és engem ez is inspirál!

Készíts Heti listát, minden napra leosztva mi a munkád!

Legyenek olyanok, amiket minden nap meg kell csinálni, mint a mosogatás, mosás, ruhák hajtogatása, a teregetés, a felseprés, ágyazás, játékok elpakolása! Vagy olyan, amit csak 2-3-4 naponta szükséges elvégezni vagy hetente!

Egy nap csak egy helyiséget csinálj meg, plusz a mindennapos vagy az éppen akkor aktuális 2-3-4 napos dolgokat!

2012. júl. 24. 15:33
 6/6 anonim válasza:
zenét hallgatok közben énekelek és néha riszálok:) A végeredmény a jó illat és a fertőtlenített dolgok. Sokkal jobb közérzeted lesz takarítás után:)
2012. szept. 4. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!