Mosószerrel fel lehet mosni?
Figyelt kérdés
Felmosáshoz való tisztítószer helyett mosószer a vízbe?2012. júl. 16. 18:33
1/7 anonim válasza:
SZerintem nem szerencsés,mert valószínűleg nagyon fog habzani és felülettől függően csúszóssá válhat.
Ha nincs felmosószer akkor inkább egy kevés domestos, vagy egy nagyon pici mosogatószer vagy egy kis ecet.
2/7 anonim válasza:
Inkább mosogatószert :) Én sokáig azzal mostam fel.
3/7 anonim válasza:
Csíkos lesz tőle a kő. Nem a legjobb választás. Mosogatószer, Domestos, vagy öblítő!
4/7 anonim válasza:
Nagyon fog habzani, én már próbáltam, bár véletlenül. Utána még egyszer felmostam, tiszta vízzel, mert ragadt is.
5/7 anonim válasza:
samponnal nagyon szép tiszta lesz. mosóporral inkább ne.
6/7 anonim válasza:
Nekem sose válik csíkossá a padló!
A mosogatószer 100x jobban habzik, mint a mosószer.
Nem lesz ragacsos és csíkos sem, sőt túl habos sem, ha csak egy kicsit teszel forró vízhez!
Itt érvényes, a "kevés több"!
Nekem nagyon jól bevált. A konyhát sem kell sikálgatnom, csak áttörölni!
Az öblítő ragad, a mosogatószer jobban habzik, mint a mosószer és mégis minek domestoszozni, ha nem muszáj? Anélkül nem is lehet tisztaság?
A sampon is jó ötlet, de én nem hiszem, hogy az 1000 forintos samponommal jókedvűen mosnék fel! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Végül én is felmostam a mosószerrel! :D Szerencsére nem tapasztaltam se azt hogy csíkos lett volna a padló vagy ragadós. Azután persze találtam rendes felmosó szert is... Dehát ez van!:)
2012. júl. 18. 01:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!