Hogyan lehet műanyag ablak keretéről matricát eltávolítani?
A gyártót kérdezd meg!
Egyébként, miért nem távolították el a szakik, akik az "adj helyet magad mellett, az ablakhoz én is odaférjek, meztelen válladhoz érjen a vállam, ..." sorokat dúdolták? :)
Valamilyen oldószerrel biztosan eltávolítható. De figyelni kell arra, hogy a műanyagot ne károsítsa, csak a matricát (vagy annak ragasztóját) oldja.
Kérdezd meg a gyártót, vagy azt aki beépítette.
Szia!
Én is így jártam... nekem az üvegre is rá volt matricázva... gondoltam ha kész a ház beköltözök is csak lehúzom... hát nem így lett. ( 20 ablak + 3 teraszajtó) sokat szenvedtem vele én is, próbáltam a körömlakklemosót - acetont is, semmi nem használt.
Végül benzinnel, és műanyag jégkaparóval szedtem le mindenhonnan...
Amennyire tudtam leszedtem magát a matricát, a ragacs helyét átitattam benzinnel (ne lélegezz túl sokat, nagyon büdös és káros) rajta hagytam úgy 10 percig, jégkaparóval pedig leszedtem. végül megpucoltam az üveget és a műanyagot is rendesen :) Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!