Hangyára mi a legjobb irtószer házilag?
A házi szerek ideig óráig hatnak csak, és már immunisak is rá a hangyák.
Nekem a protech fáraó hangyairtó vált be csak, de az
Ecetes vizes felmosással próbálkozom egész délelőtt, meg a résbe ahonnan jönnek is öntöttem ecetet, ami megöli őket, szinte azonnal - csak miután elpárolog az ecet egyből visszajönnek... :S
Köszi, ki fogom próbálni, remélem nekem is segít!
Nekem csak ez vált be, vettem a protech sima hangyaírtót de attól még javában jól érezték magukat.
Ezeket kitettem és 3 hónapig ahogyan írja kint is hagyom és hatékony.
Biztos, hogy az só volt? :) Csak mert egyrészt kipróbáltam és a só semmit nem ér, másrészt emlékszem, hogy nagymamámnak volt olyan hangyairtószere ami úgy nézett ki, mintha só lenne, egy időben mindig azzal a fehér kristályos izével szórta körbe az udvart és az tényleg elüldözte a hangyákat...
Na, mindegy, azért köszi a válaszokt, tovább küzsök, holnap meg veszek olyan protekt b-t vagy mit...
Na, persze a tanmese a hangyáról meg a tücsökről, ahol mindig a kis szorgos hangyákat dicsérjük és a pazarló tücsök meg a rossz-fej, mert az meg csak zenél...
VÁÁÁÁÁÁ UTÁLOM A HANGYÁKAT!!!!!!! >:@
Gyógyszertárból bórax por...keverd porcukorral felesben.
Ha van a rokonságban fűtésszerelő,vagy karosszérialakatos,akinek van lánghegesztője -na attól is kunyizhatsz bóraxot.
Köszi mindenkinek! :)
(Végül lefújtuk őket Raid-del, azóta nem jöttek újra elő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!