Te mindig kifordítva mosod, vasalod a ruhákat?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 22:52
11/15 anonim válasza:
Csak akkor fordítom ki ha csat vagy akármi hasonló van rajta. Vasalni nem szoktam.
12/15 anonim válasza:
Én csak az alkalmi ruhákat vasalom, meg a nyári szoknyákat. A többi ruhám elasztikus, nem kell vasalni. A farmernek meg elég, ha kihúzogatom teregetés előtt.
13/15 anonim válasza:
Mindíg kifordítva kell mosni és vasalni is.
Ezzel a ruhákat óvod!
14/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,mindenkinek!
tudom, h kiforditva KELL mosni,vasalni,száritani.
ezért kérdeztem ugy, h te hogyan csinálod...huh, ezért is olyan rossz,h így le vannak pontozva a válaszok...mert a kérdésnek teljesem megfelelnek az összes,az meg más dolog,h nem mindenki fordítja ki...én zölddel "jutalmaztam" mindenkit :)
2012. jún. 19. 10:57
15/15 anonim válasza:
en mindent kivasalok, de csak a barsonyt forditom ki vagy ha iras vagy hasonlok vannak a ruhan, amibe utkozhet a vasalo. mosasnal meg nem gondoltam arra hogy kiforditsam, de jo otlet mert pl nem veszi ki a szinet a nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!