Szerintetek miért éri (vagy nem) meg Ariel Gel kapszulát vásárolni? Ti használjátok? Mennyire vált be?
én nagyon szeretem mert pontos adagolás,és szépen erőteljesen mos.
Sok ruhánál vagy,erősen koszosnál 2 kapszulát szoktam belerakni! Mióta létezik csak ezt használom,nem váltok:)
Szerintem nem éri meg. Több mint duplájába kerül egy mosás, mint sima mosószerrel és nem lehet adagolni. Pont most számoltam, hogy a tescos jelenlegi akcióban ha veszek mosószert, azzal 27 Ft egy mosás, a kapszulának meg 73 Ft darabja.
Ráadásul ha pl. csak félprogramot mosok, akkor is el kell pazarolni egy egész kapszulát.
Igen, ellenérvként általában az szokott elhangozni, hogy drága...
Viszont sokan nem szoktak öblítőt használni hozzá, mert annyira intenzív az illata. (Bár én úgy tudtam, hogy azért használunk öblítőt, hogy a mosószert kimossuk a ruhából)
Èn is ezt használom,tiszták a ruhák,illata pedig finom.Akcióba vettem,neten ha keresgèlsz találsz jo árban több darabosat.Anyum is ilyen kapszulákat használ.
De tartok itthon port vagy gèlt-mikor mi van,mert ha kis adagot mosok illetve csak öblitek valamit,akkor felesleges egy kapszula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!