Mit lehet tenni, ha egy piros ruha minden mas ruhamat osszefogott a mosaskor? Van ra esetleg valami mod?
Ez a színfogó kendő hogy működik?Újabb okos találmány a hülye embereknek?Már elnézést a bocsánatért!:D
Mindig odaúszik a vízben a ruhák között,ahol a legtöbb színes levet érzékeli?Mert ha nem,akkor semmi értelme.:D
Nem tudom, hogy működik, én itt olvastam és kipróbáltam. Van egy mellényem, amit eddig nem tudtam kimosni, mert piros-fehér és a piros befogta a fehér részt. A kendővel viszont sikerült, még az is kijött, amit befogott. A kendő meg piros volt, amikor kiszedtem.
Nem kell érzékelnie, hol színezett a víz, ha nincs túltömve a dob, akkor ahogy keveredik a mosásban a víz, össze tudja szedni a színeket. Nyilván valami olyan anyagból van, ami ezt csinálja. Ha egy dob ruhát összemosol, ott is látszik, hogy nem egyformán fogja meg a különféle anyagokat. Például az erősen műszálasakat egyáltalán nem, a pamutot viszont eléggé. Hát a kendő anyaga valami extra pamut leeht :D
Mondjuk elég drága, de jelen esetben szerintem érdemes beruházni rá.
Szerintem működik. Az a lényeg, hogy a szín kijöjjön a ruhákból.
Évekkel korábban jártam így, még híre se volt színfogó kendőnek. Akkor otthon hordtam egy darabig azokat a ruhákat, és mindig kimostam. Kb. 15-20 mosás után nyerték vissza az eredeti színüket, mindenféle kendő nélkül. Kendővel szerintem max. 10 mosás elég lesz.
a szinfogó kendő a vízben lévő "színt" fogja meg.
ha nem szárítod meg a ruhákat hanem azonnal újramosod, akkor kijön belőle a piros (lehet, hog többször kell hozzá mosni, de kijön)
A leghatékonyabb színfogókendők:
DM saját márkás terméke
Perlux
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!