Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mit csinálok rosszul?

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
40 c fokon mosok, jó minőségű mosóporral(már többet is kipróbáltam). Az eredmény mindig ugyanaz. A foltok nem jönnek ki, ha picit több mosóport használok, a ruhákat nem öblíti ki rendesen. Illetve száradás után kőkemények a ruhák :((( Ha veszek egy új ruhát, és 2-szer kimosom, úgy néz ki, mintha 15 éves lenne. Ráadásul foltos marad......
2012. jún. 3. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
15%

öblítő helyett használj ecetet, az eltünteti rendesen a mosópor maradványt. Ne félj, nem lesz ecetszagú a ruhád.

A mosóport old fel vízben, úgy öntsd a gépbe.

Foltok eltávolítására én epeszappant használok.

2012. jún. 3. 09:49
 2/6 anonim ***** válasza:
hhmm ismerős :( Milyen mosógéped van? nekem a gorenje mosógépem gyárilag rosszul volt beállítva, és a főmosásnál alig adott hozzá vizet, így nem mosta ki a ruhákat. Mosógépszerelő 1500ft-ért megcsinálta.
2012. jún. 3. 09:56
 3/6 anonim ***** válasza:

A mosógépeknek nem a legjobb a mai mosópor, szóval én a helyedben azt leváltalám mosógélre.

Amúgy milyen foltok megmaradása ellen küzdesz? Nézz szét itt:

[link]

A kisbabák / kisgyerekek mellett bizony sok folt előfordul nap, mint nap, talán neked is segit valamelyik tanács: [link]

Ha nem találtad még mindig meg az igazit, akkor ird be ezt "folteltávolítás házilag" a google keresőbe és válogass kedvedre.

2012. jún. 3. 09:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!
2012. jún. 3. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
ecetmániások kíméljenek!!
2012. jún. 3. 10:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Én csak mosógéleket használok,a foltokra pedig a Vanish vált be.Mostam már Vanishel munkásruhát amin végig ömlött a fáradt olaj-teljesen tiszta lett ill. van egy 10hós lányom és ő is tud foltokat produkálni,nekem csak ez a folteltávolító viszi ki még a beszáradt foltokat is csak egy kicsit meg kell dörzsölni a foltot miután ráöntötted a vanisht.
2012. jún. 4. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!