Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen gyakran cserélitek a...

Milyen gyakran cserélitek a felmosófejet?

Figyelt kérdés

2012. jún. 1. 12:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
33%
Ha 2 hét után úgyis kidobom,mert nem találom már tisztának,akkor minek vegyek 100 forintos fejet?
2012. jún. 2. 08:58
 22/25 anonim ***** válasza:
46%
*1000 forintos fejet
2012. jún. 2. 08:58
 23/25 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Szerintem a kutya nem a házba való, max. előszobába. De ez saját vélemény, főleg nagy testű kutyát nem engednék házba. Ahhoz kb. egész nap takarítani kellene, valóban, hogy kinézzen valahogy a lakás.

Nekem külön felmosófejem van az erkélyre és a folyosóra. Azt nem használom a lakásba!!

A kérdés a lakásban használatos felmosófejre vonatkozott.

2012. jún. 2. 09:17
 24/25 anonim válasza:
Fel ev harom honaponkent jo cserelni ...en nem teszem bele a mosogepbe....a voderbe kimosom ...ha eppen ugy alakul...
2012. jún. 7. 12:25
 25/25 anonim ***** válasza:
34%
Hogy a kutya hová való, azt majd a gazdája eldönti, ő takarít rá, rájuk! Nekem 3 nagy kutyám van, bejárnak a házba. Családtagok, nem azért vettem őket, hogy ki legyenek csapva az udvarra. Mióta megvannak évek telnek el, hogy valamelyikünk beteg lenne. Az utóbbi kb.2 év alatt, még megfázva sem volt senki a családban. Lidl-s felmosófej, olcsó, sokáig bírja. Semmi extra, de tökéletesen fel lehet vele mosni.
2012. jún. 9. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!