Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Tapasztalatok aldis fee...

Tapasztalatok aldis fee öblítőről?

Figyelt kérdés
Tartós illata van? Koncentrátum, vagy nem hígítandó? Melyik színűt használod? Köszönöm a válaszokat.

2012. máj. 31. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:

elég jól érződik az illata, nem koncentrátum

kék, fehér, rózsaszín

2012. máj. 31. 18:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.
2012. máj. 31. 21:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam. A zöldet. Két nap után hajtottam össze a ruhákat a szekrénybe, és még most is lehet érezni rajtuk az illatát. Sőt, amin meglepődtem, nagyon puhák lettek a ruhák. Lenort használok, igaz hígítom, bár nem négy literre, kevesebbre ,de attól nem ilyen puhák. Tehát bejött.:) Bár nem tartozik az olcsó öblítők közé. :( 479ft-ért vettem a két litert. Ha veszek egy liter lenort, úgy 700ft-ért ( euros boltban ), felhígítom három literre, ugyan ott van az ára. Ha az ajánlott négy literre hígítom, akkor pedig még olcsóbb is a lenor.:( Csak mikor megvettem, azt hittem, hogy csak én nem találom rajta a hígítási arányt.:( Mert ugye koncentrátumként jó ára lenne.
2012. jún. 3. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:
A kis kiszerelésűnek más az illata: sokkal jobb (rózsaszínt próbáltuk), mint a nagynak. A nagyot mégegyszer nem venném meg.
2012. aug. 21. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!