Átlagosan milyen gyakran telik meg nálatok a szemetes? És hányan vagytok a háztartásban?
Figyelt kérdés
Ha ketten vagyunk és kb. egy bő hét alatt telik meg, az tényleg sok?2012. máj. 28. 18:30
1/6 anonim válasza:
Ketten vagyunk mi is, nálunk általában kb. félig telik meg a 120 literes kuka egy hét alatt. Mondjuk mi szelektíven gyűjtjük a papírt (újságok, szórólapok) és a műanyag PET palackokat.
2/6 anonim válasza:
30 literes konyhai szemetes napi szinten cserére szorul (3 fő) + 10 literes fürdőszobai szemét 2-3 nap.
Sok szemetet termelünk, és igazából érthetetlen módon. Nem is főzünk minden nap, nincs kisgyerek (pelenka szempontjából stb.)
3/6 anonim válasza:
ööö, én azt hittem, a bentire gondolsz.
Nálunk a 60 l-es kuka a konyhában+9 l-es a fürdőben+30 l-es a vécében a pelenkáknak kétnaponta telik meg.
4-en vagyunk.
4/6 anonim válasza:
ketten vagyunk, és naponta megtelik a konyhában a szemetes.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A benti szemetesre gondoltam. Hogy lehet, hogy van akinek ilyen gyorsan megtelik, holott nem is főz? Nálunk a szemét nagyját a tojáshéj és hasonlók adják.
2012. máj. 29. 10:22
6/6 anonim válasza:
kérdező, ez elég buta kérdés, te látod, hogy mit dobsz ki, nem? és hogy miből tevődik össze a szemetedsed tartalma...:D és nem mindegy, hogy "szellősen" dobálod a szemetet, vagy pl laprabontod a tejesdobozt, stb.. mi is rengeteg szemetet termelünk amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!