Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Van itt valaki aki már rendelt...

Van itt valaki aki már rendelt Miracle Blade kést a tv shoptól?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen akció, hogy 0 Ft-ért meg lehet vásárolni 1 db kést a készletből, csak a szállítás és csomagolást kell fizetni. Az érdekelne, hogy van-e valami "apróbetűs rész".. (pl kötelező vásárlás vagy ilyesmi.. sosem vettem még tv shopból semmit) Illetve még az érdekelne, hogy a szállítási költség mennyi volt, ha valaki vett ilyet.

2012. máj. 20. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:

a tv shoptól egy gombostűt se vennék...

gondolhatod mit küldenek "ingyen"

2012. máj. 21. 00:48
 2/8 A kérdező kommentje:
én se szoktam sosem. lehet, hogy jó dolgokat árulnak, csak nagyon drágán. van pár tv shop-os konyhai felszerelésünk itthon, de mindet ajándékba kaptuk. tényleg mind jó és használható. kést amúgy is szeretnék venni és ezt kipróbálnám, csak félek hogy az ingyenes kés mellé rámsóznak valami mást is. ezért tettem fel a kérdést, hogy hátha van valaki itt aki RENDELT ilyet
2012. máj. 23. 08:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Minden bizonnyal a csomagolás ára fogja fedezni számukra a kés árát.

Vagy tudható mennyibe kerül a csomagolás? Ha nem, akkor tuti a kés árába.

2012. máj. 27. 19:58
 4/8 anonim válasza:
A neten is rendelhető, azt írta ki, hogy 3000 Ft a szállítási díj.
2012. jún. 1. 14:56
 5/8 anonim válasza:

A címet lefelejtettem.

[link]

2012. jún. 1. 14:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is kerestem már de nem találtam. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy nincs-e valami olyasmi, hogy vissza kell küldenem a kést bizonyos idő után, vagy meg kell vennem a teljes készletet, vagy valami hasonló... ha azt nézzük, az a 3000 Ft nem olyan sok egy jó késért.
2012. jún. 2. 09:15
 7/8 anonim válasza:

Biztos nem kell visszaadni. Valószínűleg azért adhatják ingyen, hogy reklámot csináljanak a késkészletnek, hátha ahhoz is kedvet kap a vásárló és megrendeli.

Ha tényleg olyan jó mint a bemutatóban, akkor megéri a 3000 Ft-ot.

2012. jún. 4. 20:19
 8/8 anonim válasza:
Nekem annyi lenne a kérdésem, csatlakozva a kérdezőhöz, hogy van-e itt olyan ember, aki ténylegesen megvásárolta már a kést??? Fontos lenne tudnom nekem is a véleményt, hogy valami bóvli sz*r kés vagy tényleg megéri?! Köszi
2012. júl. 4. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!