Műanyag sarokkádam lesz még valaha fehér fényes? Vigasztaljatok lécci.
Miért ne lehetne savas szerrel tisztítani a műanyagot a vízkőtől?
Nem kimondottan bolti tisztító szer, de ez legalább azonnali hatást ér el. Avesta nevű felületkezelő anyag, hegesztési varratokat kezelnek vele, de mellékesen (ha nem a szememmel látom nem hiszem el!!!) a mosdóról a vízkövet ecsettel való felkenés után azonnal eltávolítja!
Mintha fehér festékes ecsettel festenél, rögtön lejön a vízkő és bármi egyéb.
Kibicnek semmi sem drága, én nem öntetnék a kérdezővel ilyen agresszív szereket a kádjába. Elmégy egy egyszerű boltba kérdező és veszel direkt ilyesmihez való tisztítószert, ahogy a második írta, a flakonokon rajta is van, hogy mihez szabad használni.
Én többnyire frosch dolgokat használok, nekem nagyon okádék volt a kádam, de az ecetese lehozta a ronda sárgás lerakódást, az előző lakó után, amúgy meg a sima "cif"-szerű froscht szoktam használni mosogató szivaccsal, és mindig szép tiszta a kád.
nehogy áztasd rajta órákat !!!!! szétmarja az egészet
csak annyit max. amennyi kell.
inkább többször
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!