Miért nem gyártanak továbbra is gél állagú vizkőoldót?
Figyelt kérdés
Cif volt, ha jól emlékszem. Mást, folyékonyat, ami azonnal elrohan a helyszinről, azt lehet kapni ötven félét. Kb. két éve tűnt el a vegyiárú boltokból.Résekbe, vizszintes és függőleges és ferde helyeken is használható volt és hatásos és az illata is kellemes volt. Bonyolult üzleti érdekek állitották le, vagy rákkeltő vagy környezetszennyező?2009. jún. 26. 19:24
1/4 anonim válasza:
Ami nem természetes eredetű sav, vagy lúg ( persze megfelelő mennyiségben, egy bizonyos mennyiség után ezek is környezet szenyezőek), az mind környezet szennyező.
Üzleti érdeből vonták ki a forgalomból, hogy majd később egy másik névvel ugyan azt a piacra dobják. Csak várnak vele egy kicsit.
2/4 anonim válasza:
Szia!
A Duck wc-tisztítónak a narancssárgája kifejezetten vízkőoldós, és az is olyan sűrűbb, géles állagú, én ezt használom, nagyon hatékony. Esetleg próbáld ki, én a cora-ban szoktam venni, de sztm mindenhol lehet kapni.
3/4 anonim válasza:
szia! vegyész vagyok, ezzel a problémával sokat foglalkoztunk egy időben. a jó minőségű, savat tartalmazó készítményekbe nagyon nehéz sűrítőanyagot találni.
4/4 anonim válasza:
amerikai D.I.Y. oldalakon találtam még régebben tippet arra, hogy fehérítőt - hypót, cloroxot, domestost, stb - kukorica-, vagy burgonyakeményítóvel lehet gélállagúvá tenni úgy, hogy forrásban levő vízzel kikeverjük a keményítőt, megfelelő sűrűségűre kevergetjük, kihűtjük, és ősszerázzuk egy megfelelő flakonban a fehérítővel, és máris használható... nem tudom, ez esetleg a vízkőoldóval nem működhet..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!