Melyik mosópor jobb? Az új persil color expert vagy a régi persil color plus?
Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 09:34
1/8 anonim válasza:
Hát, én nem vettem észre változást: a ruhák szép tiszták lesznek így is, úgy is. Inkább az a jó, hogy az expert-ből kevesebbet teszek a gépbe.
2/8 anonim válasza:
Szerintem a persilel belül tök mindegy, az egy jó fajta mosópor. Nekem most mindkettő van, mindig abból rakok, amelyik kézre esik, semmi különbség.
3/8 anonim válasza:
Szerintem az itthon kapható két Persil között legfeljebb a csomagolás ami a különbség, a beltartalom az nem változik. Legfeljebb a kék szemcse helyett pirosat tesznek bele. :))) Német/Osztrák Persilt vegyetek, na az mosópor. És érdekes, a kinti Persilt kb. 10 éve nem változtatták meg. Vajon miért? azért, mert abban az van, aminek lennie kell.....
4/8 anonim válasza:
Nyilván Debrecenből majd kiautóznak az emberek egy szaros mosóporért Bécsig, vagy akár Passauig.
5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy valaki azt a megoldást választja, de én inkább valamelyik megbízható web áruházat ajánlom, aki kimondottan Német/Osztrák termékekkel foglalkozik. Ennyi. Akinek meg jó az itthoni, az meg ne csodálkozzon, hogy nincs különbség egyik meg a másik fantázia névvel árult ugyanolyan mosószer között. Csak még egy "érdekesség" hogy nagyokat mosolygok, mikor itthon azt hirdetik, hogy 8kg=80mosással, mert kint Ausztriában a Persil 8kg=100 mosással. A témát részemről lezártam, mert mindenki ott vásárol ahol akar, és olyat amilyet akar. :)
6/8 anonim válasza:
Én érdekes itthon veszek 8kg 100 mosásos persilt a BOLTBAN, nem postáztatom az internetről drága pénzért. Most komolyan szerinted mégis mi különbség kell legyen az expert és a plus között? Mindkettő egy jó mosópor, mindkettő kimossa a kék farmeromat vagy a sárga zoknimat tisztára, mégis mit kellene tapasztalni, amit az itthoninál nem lehet, a németnél meg igen? Ha felveszem a német után tűzijátékot lövök ki a seggemből az expert után, a plus után meg csak görögtüzet vagy mi?
7/8 anonim válasza:
Amúgy nem hinném, hogy igaz, vagy ha az akkor előny, ha 10 éve nem változtattak az összetételen, mert azóta kissé fejlődött a világ és rájöttünk, meg elő is van írva, hogy az élő vizeink szennyezése miatt bizonyos dolgokat már rég nem is lehet beletenni, amit régebben az összesbe nyomtak.
8/8 anonim válasza:
Mióta mosószappanból(plusz bórax v.szódabikarbóna,deszt.víz) csináljuk itthon a mosógélt, nincs ilyen probléma. 30 fokon (de negyvenen is!) megnézem azt a Persilt, kimossa-e az éttermi, pörköltszaftos abroszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!