Varrógépet, jót, nem túl drágát. De hol?
Használtat csak akkor érdemes venni,ha valaki hozzáértőt ( varrógépszerelő,varrónő ) kipróbálja.
Újat pedig a varrógépszaküzletben érdemes venni.Kezdetnek csak olyant,amin nincs nagyon sok program.A sok program csak drágítja,de még én sem használom a legtöbbet.( 40 éve varrok )
Ha még nem varrtál géppel,akkor próbálj keresni egy ismerős varrónőt,aki segít,ha valami gondod van.A használati utasítások ugyanis a problémákra nem nagyon adnak tanácsot.Pl.lekap a cérna.Nem tudod hajtani a gépet,és ha erőlteted,elromlik a gép.Időnként ki kell tisztítani,olajozni stb,ahhoz is kell valamennyire érteni.
Ha később mást is akarsz szabni-varrni,egy jó szakkönyvet kell beszereznedvagy egy tanfolyamot elvégezni.Nem olyan egyszerű dolog ez,de azért meg lehet tanulni.
Közben megnéztem a Google-ban.Írd be a keresőbe : varrógépek hibái.
Sok hasznos dolgot megtudhatsz belőle a vásárlás előtt.
Szia!
Én a Varrógép Centrumban vettem egy nagyon jó varrógépet, ugyanerre a célra, de a patchwork varráshoz is jó legyen!
A boltban dolgozik egy nagyon jó szakember aki a varrógépekhez ért nem a varráshoz, bármilyen kérdésre mint gépész válaszol, ez egy fontos szempont!
De nem árt egy varrónő segítségét is kikérned!!!
Itt a honlapjuk, két boltjuk van egy a West End City Centerben, meg egy az Üllői úton, érdemes az utóbbiba menni, mert ott van, dolgozik a férfi aki nagyon sok mindenben tud segíteni:)!
Amúgy ki lehet ott próbálni a gépet, és nagyon sok eszközt is lehet venni még a varráshoz és egyebekhez!
Andi
Az utolsó vagyok!
Na ezt jól meg írtam neked, mert a Teréz körúton van a bolt, csak nekem a 4-6 villamosról mindig az Üllői út jut eszembe, ELNÉZÉST KÉREK a rossz cím miatt!
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!