Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Varrógépet, jót, nem túl...

Varrógépet, jót, nem túl drágát. De hol?

Figyelt kérdés
Itthon sztném a nadrágfelhajtásokat, ujj-rövidítéseket végezni, +ha már ez menne, sztnék egyszerű dolgokat varrni is magamnak.(szoknya, felsők...) Vmi könnyen kezelhető kellene. Hol kapok? Én a Vaterától+Teszvesztől kicsit félek, mi van ha sérült, nem küldik...stb. Lehetne új is, csak ne legyen gagyi, de jó állapotú használt is érdekelne, max.20ezerért. Ja, és nem értek ám hozzá, mit kell megnézni mondjuk egy használton, hogy mi mehetett esetleg tönkre rajta, amit egy laikus nem lát...Tudtok vmit ajánlani? Előre is köszi!
2009. jún. 25. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Használtat csak akkor érdemes venni,ha valaki hozzáértőt ( varrógépszerelő,varrónő ) kipróbálja.

Újat pedig a varrógépszaküzletben érdemes venni.Kezdetnek csak olyant,amin nincs nagyon sok program.A sok program csak drágítja,de még én sem használom a legtöbbet.( 40 éve varrok )

Ha még nem varrtál géppel,akkor próbálj keresni egy ismerős varrónőt,aki segít,ha valami gondod van.A használati utasítások ugyanis a problémákra nem nagyon adnak tanácsot.Pl.lekap a cérna.Nem tudod hajtani a gépet,és ha erőlteted,elromlik a gép.Időnként ki kell tisztítani,olajozni stb,ahhoz is kell valamennyire érteni.

Ha később mást is akarsz szabni-varrni,egy jó szakkönyvet kell beszereznedvagy egy tanfolyamot elvégezni.Nem olyan egyszerű dolog ez,de azért meg lehet tanulni.

2009. jún. 25. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Közben megnéztem a Google-ban.Írd be a keresőbe : varrógépek hibái.

Sok hasznos dolgot megtudhatsz belőle a vásárlás előtt.

2009. jún. 25. 23:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a Varrógép Centrumban vettem egy nagyon jó varrógépet, ugyanerre a célra, de a patchwork varráshoz is jó legyen!

A boltban dolgozik egy nagyon jó szakember aki a varrógépekhez ért nem a varráshoz, bármilyen kérdésre mint gépész válaszol, ez egy fontos szempont!

De nem árt egy varrónő segítségét is kikérned!!!

Itt a honlapjuk, két boltjuk van egy a West End City Centerben, meg egy az Üllői úton, érdemes az utóbbiba menni, mert ott van, dolgozik a férfi aki nagyon sok mindenben tud segíteni:)!

[link]

Amúgy ki lehet ott próbálni a gépet, és nagyon sok eszközt is lehet venni még a varráshoz és egyebekhez!

Andi

2009. jún. 26. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó vagyok!

Na ezt jól meg írtam neked, mert a Teréz körúton van a bolt, csak nekem a 4-6 villamosról mindig az Üllői út jut eszembe, ELNÉZÉST KÉREK a rossz cím miatt!

Andi

2009. jún. 26. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!