Mosószóda és társaik vagy általános, , márkás" mosópor?
Találtam egy cikket a mosószódáról, mosószappan reszelékről, perkarbonátról és arra lennék kíváncsi, hogy tényleg olyan hatékony-e mint amilyennek írják?
A mosószóda egy kiváló találmány! Vízlágyít és brutálisan fehérít.
A mosószer adagolása több tényezőtől is függ és ennek megfelelő tjékoztatás található a csomagoláson.
A csapvizet valóban vastalanítják, ha nem tennék barna lenne a szine. A vastartalom viszont nagyban függ attól, hogy mennyire vízköves a közüzemi rendszer, mert a a vízkő talán egyetlen jótékony hatása, hogy felszívja a vas tartalmat a vízből.
6 éve a város olyan részére költöztem ahol minden új, így a vízvezeték rendszer is.
Ugyanazzal a mosógéppel és ugyan azzal a mosószerrel olyan sárga-szürke árnyalatú fehér ruhákat mostam, mint még soha az azt megelőző16 évben.
Több tízezer forintért az ÁNTSZ-nél bevizsgáltattam az ivóvizet és magas vastartalmat állapítottak meg.
Valami vagy fehérít vagy szint óv.
A bolyhosodás a rövid elemiszálak következménye, melyeknek végei egyszerűen felszabadulnak és kiállnak az anyagból a hordás és igénybevétel során.
Még nem találkoztam olyan csúcs szuper mosóporral mely az olcsó szövet bolyhosodását megakadályozta volna.
De lehet van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!