Ha fordítva mosom ki a rányomtatott mintás pólót, tovább megmarad a minta kopás nélkül?
Figyelt kérdés
Amire rávasalják a mintát. Na azok a pólóim, olyan fél-1 év használat után, tökre elkoptak a minták, képek.
Ha fordítva mosom ki a pólót, akkor nem fog kopni, vagy időpvel az is kopik, csak nem annyira gyorsan?
2012. máj. 3. 18:22
1/2 anonim válasza:
Ha kifordítva mosod sokkal tovább bírja a minta is. Én mindig úgy mosom 30 fokon és már 2-3 évig bírják. Ha csak felfrissítenéd, akkor inkább gyors programon mosd, és azzal is segítesz az időállóságán. Illetve lehet venni mosózsákot, én 600 Ft körül vettem, az is teljesen jól bevált.
2/2 Kerria válasza:
Sajnos úgy is kopik, csak jóval lassabban, hisz nem ér hozzá más (csak a saját anyaga), jelentősen lassabban kopik, de a minőségén is sok múlik (póló- és a minta minősége is fontos)
Ami még segít megőrizni, a folyékony mosószerek. A mosódió, mosógolyók, mosóporok, mosószappanok is hamarabb kiszedik a mintát, és az élénkséget- legalábbis én ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!