Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Wc-t szerettek takaritani?

Wc-t szerettek takaritani?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 17:45
 1/9 A kérdező kommentje:
én szeretek:)minden nap takaritom de csak 10 perc az egész .Áttörlöm domestossal az ülőkét,és alatt mögötte mindenhol öntök bele domestost és kész.
2009. jún. 22. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jajj de irigyellek:)Én nekem nem füllik rá a fogam,de mindennap megteszem ezen a módon ahogy te:)
2009. jún. 22. 17:59
 3/9 anonim válasza:
6%
Én nyelvvel szoktam
2009. jún. 22. 18:01
 4/9 A kérdező kommentje:

utolsó!akkor jó neked!

Első:Hát pl. rokonom aki vahonta takaritja hát ott énsem szívesen takaritanám. egyik az hogy ahol nemlátszik ,mertha takaritja akkoris beleont hipót és átdörzsöli,De az belűl a wc peremen nemveszi le a koszt. Szóval az ülőke alatt a wcben arról beszélek. én felhajtom a wc tetőt és ülőkét és úgy simán kilehet takaritani kesztyűben.És mindig tiszta!

2009. jún. 22. 18:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnos, ez nem szeretet kérdése, CSINÁLNI KELL, ez is olyan mint a "nemszeretem" házimunka, de ha elhanyagolnám annak szagos következménye lenne. Gratulálok a szorgalmadhoz.
2009. jún. 22. 18:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 2 kedvenc helyiségem takarítás szempontjából a fürdőszoba és a wc. Én is mindennap takarítom, így sose koszos igazán, de így mindig szívesen bemegyek, és nem kell félnem a váratlan vendégektől sem.
2009. jún. 22. 18:20
 7/9 A kérdező kommentje:
utolsó 2 válaszóló!Ez igy igaz:)
2009. jún. 22. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Jöhetsz hozzám is wc-t pucolni. ÉN utálom, de megcsinálom mert muszáj.
2009. jún. 23. 14:15
 9/9 Roszika válasza:
Én hetente 2-3x szoktam takarítani, attól függően mennyit vagyunk otthon a párommal.
2010. jún. 30. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!