Mágneses mosógolyót érdemes venni? Használ valamit (vízkő ellen, vagy kevesebb mosószer kell)?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 13:21
1/4 anonim válasza:
anyum használja, és neki bevált. Már vagy 10 éve vette, de már nem tudom hol. Nem mindegy, milyen minőségűt veszel, de ebben sajnos nem tudok segíteni.
2/4 Székely Judit válasza:
Nekem ökonetes mágnesgolyóm van, és pár hónap alatt behozta az árát -tagi áron 1778 Ft- azzal, hogy nem kell mindenféle csodaszereket a mosógépbe tennem a vízkő ellen,(amivel mellesleg a környezetet is szennyezném), ráadásul kevesebb mosószer is fogy, mert lágyítja a vizet.
3/4 anonim válasza:
1. vagyok. Anyumé is ökonetes, így már beugrott! :)
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is van mágneses mosógolyóm, kb. 7 éve használom, vízkő nincs, minimális mennyiségű mosószert használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!