Mi a véleményetek a szárító gépekről?
Figyelt kérdés
Minden érdekel!2012. ápr. 22. 13:07
1/5 anonim válasza:
Nagyon kényelmes. Viszont indokolatlanul környezetszennyező és eszi az áramot.
Mármint az oké, ha az ember géppel mos, mert megspórol magának egy csomó munkát. De a ruhák akkor is megszáradnak, ha csak kiteregeted őket. Ezért felesleges plusz villanyszámlát generálni és a környezetet is terhelni.
2/5 A kérdező kommentje:
Olyanok válaszát várom, akiknek van ilyenük!
2012. ápr. 22. 15:37
3/5 anonim válasza:
Bocsánat. Nekem csak volt, de azt gondoltam, ez is hasznos válasz lehet..
4/5 anonim válasza:
nagyon hasznos az amit az első válaszoló írt! de sajnos mi panel földszintjén lakunk, tehát még erkély nincs, és nagyon, nagyon kellene egy szárító gép :( tesómnak van, és imádja!! nem gyűri össze a ruhákat. viszont érdemes rááldozni, és szuperenergiatakarékosat venni, így nem fogyaszt annyi áramot!
5/5 anonim válasza:
Nagyon szeretnék egyet, kisgyerekkel szerintem valóságos áldás lehet, sajnos télen nem fűtjük az egész házat, és nagyon nehézkes a ruhaszárítás:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!