Ha nincs kedvetek takarítani akkor hogy veszitek rá magatokat?
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 14:01
1/3 anonim válasza:
Hát nehezen. Nem fogok neki azonnal, hanem leűlök, nézegetem és mivel nem tudom elviselni sok ideig ugy is nekifogok. Amugy szeretek takaritani, de csak akkor amikor én akarom és amikor kedvem van. Ha vki mondja, h kellene takaritani akkor nagyon nehezen megy, de ha magamtól jövök rá akkor bűntudatom van ha nem csinálom meg
2/3 A kérdező kommentje:
énis nagyon szeretek takaritani,de van olyan nap mikor nem!pedig itthon vagyok mert babát várok. De ha nincs kedvesm akkor is nekifogok de ugy nem megy nagyon a takaritás. nemtudom mire kellene gondolnom hogy megjöjjön ilyenkor is a kedvem hozzá.
2009. jún. 20. 15:58
3/3 anonim válasza:
Én olyankor àtszoktam menni a baràtnömhöz.
Ha meglàtom nàla milyen szép rend van,azonnal jön a motivàcio,és rohanok haza takaritani:)
Berakok egy cd-t pörgös zenével,felveszek egy hatalmas polot,egy sport gatyàt,hajamat felgumizom,elötte megiszok egy kàvét,és indul a buli.)
Na akkor hipp-hopp ragyog a lakàs.
Rutka amikor nem csinàlok semmit,olyankor nehezen tudok elaludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!