Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Van egy tasco vadászpuska...

Van egy tasco vadászpuska távcsövem és elkezdtem pontra lőni kicsit állítottam ide oda leírtam hogy mit hogyan állítottam de nem oda visz hanem máshova mi lehet a baj? Külön külön állítottam magasságot és oldaltávot

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 19:24
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
IGEN TASCO NEM TESCO!!
2012. ápr. 18. 19:25
 2/21 anonim ***** válasza:

Amennyire emlékszem az én ugyanilyen márkájú távcsövemnél úgy volt, hogy van felirat az állítórészeken. Pl. a felsőn az van hogy UP, vagyis felfelé. Emlékeim szerint ha jobbra tekered akkor állítod abba az irányba ami az állítócsavarba van beleütve (vagyis itt felfelé). Az oldalsóba talán LEFT volt beleütve, de nem emlékszem pontosan.

Ha megvan a papírja abban le van írva.

A lényeg hogy minden állítás után lőj és így be tudod állítani. Persze optimális céltáblára lőni, ahol látod mennyi az eltérés, ráadásul ha lehet valami fix pozícióból, hogy a kezed miatt ne csaljon a dolog.

2012. ápr. 18. 19:36
 3/21 anonim ***** válasza:
A fegyvernek van szórása, nem fog ugyanoda lőni kétszer, ha nincs közel a torkolathoz a cél.
2012. ápr. 18. 20:01
 4/21 anonim ***** válasza:
No és mivel lősz, ugye nem légpuskával?
2012. ápr. 18. 20:08
 5/21 A kérdező kommentje:
már volt hogy rádupláztam egy pontra és telibe de 170m nél volt probléma és ide oda ment a golyó de utána 150m-nél olyan mintha nem is lett volna célkereszt olyan pontatlan volt
2012. ápr. 18. 20:20
 6/21 A kérdező kommentje:
ez utána volt (állítás után)
2012. ápr. 18. 20:21
 7/21 A kérdező kommentje:
K G jól emlékszel így van és az UP,LEFT nél van egy nyilacska hogy hova tekerjem fel illetve le de így sem az igazi én borosüvegre lőttem de 10/1 ha eltaláltam állítás után
2012. ápr. 18. 20:24
 8/21 A kérdező kommentje:
persze légpuskával az biztos szétviszi 150m ről a borosüveget
2012. ápr. 18. 22:26
 9/21 anonim ***** válasza:

Miből kellene tudni, ha nem írod le?

Tudod vannak olyan balfékek is, akik ráteszik a Slavia-ra a távcsövet, aztán csodálkoznak, hogy szétrázza!

Na ezért kérdeztem a légpuskát!

2012. ápr. 18. 23:22
 10/21 A kérdező kommentje:
khm de ha légpuskáról van szó akkor szórakozás-játékokba írok
2012. ápr. 18. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!