Van egy tasco vadászpuska távcsövem és elkezdtem pontra lőni kicsit állítottam ide oda leírtam hogy mit hogyan állítottam de nem oda visz hanem máshova mi lehet a baj? Külön külön állítottam magasságot és oldaltávot
Amennyire emlékszem az én ugyanilyen márkájú távcsövemnél úgy volt, hogy van felirat az állítórészeken. Pl. a felsőn az van hogy UP, vagyis felfelé. Emlékeim szerint ha jobbra tekered akkor állítod abba az irányba ami az állítócsavarba van beleütve (vagyis itt felfelé). Az oldalsóba talán LEFT volt beleütve, de nem emlékszem pontosan.
Ha megvan a papírja abban le van írva.
A lényeg hogy minden állítás után lőj és így be tudod állítani. Persze optimális céltáblára lőni, ahol látod mennyi az eltérés, ráadásul ha lehet valami fix pozícióból, hogy a kezed miatt ne csaljon a dolog.
Miből kellene tudni, ha nem írod le?
Tudod vannak olyan balfékek is, akik ráteszik a Slavia-ra a távcsövet, aztán csodálkoznak, hogy szétrázza!
Na ezért kérdeztem a légpuskát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!